Одружився з тещою, аби втекти за кордон: прикордонники викрили жителя Рівненщини

Чоловік дрожачими руками штовхнув тещу
Чоловік дрожачими руками штовхнув тещу

На кордоні з Польщею в останні дні виявлено три випадки фіктивних шлюбів. Усі ці випадки пов'язані з спробами чоловіків виїхати з України, використовуючи захворювання їх дружин, повідомили у Державній прикордонній службі України.

В одному випадку 28-річний житель Рівненщини одружився зі своєю 40-річною тещею, особою з інвалідністю І групи. Вони прикривали свою подорож до Варшави "лікуванням зірки" дружини. Коли їх прикордонники спитали про дату одруження, чоловік зізнався, що його дружиною є його теща. Шлюб уклали з метою виїзду за кордон.

Прикордонникам вдалося встановити, що справжня дружина чоловіка виїхала за кордон 7 вересня. У той же день чоловік разом з тещею спробував виїхати через автомобільний пункт пропуску на Волині, але їх було виявлено. Вони вирішили спробувати пройти через пункт пропуску "Рава-Руська". Інші два випадки виявлено в пункті пропуску "Краківець". Обидва "подружжя" також поїхали на "лікування" своїх дружин, які також є інвалідами.

Усі ці випадки були повідомлені правоохоронним органам для детальнішого розслідування.

Раніше прикордонникам довелося застосувати попереджувальні постріли, щоб зупинити двох осіб поблизу кордону з Угорщиною. Чоловіки спробували втекти, але після пострілів вони виконали всі вимоги прикордонних службовців.

Читайте також

Обстріл Сум та Конотопа: головне за ніч
сьогодні, 08:31 88 переглянули
Послідовності обстрілів в Сумах та Конотопі
Росіяни обстріляли Суми безпілотниками
сьогодні, 02:21 215 переглянули
Снаряди обстрілюють Суми дронами