Офіцер 3-ї штурмової бригади назвав три цілі росіян після Покровська

Офіцер 3-ї штурмової бригади
Офіцер 3-ї штурмової бригади

На Покровському напрямку тривають важкі бої, і це стає найнапруженішим місцем на фронті. Заступник командира 3-ї штурмової бригади, Максим Жорін, стверджує, що втрата Покровська може мати серйозні наслідки для України. Він розповів, що в такому випадку російська армія матиме кілька варіантів подальших наступальних дій.

«Втрата Покровська для України справді може мати надзвичайно серйозні наслідки. За такого сценарію, російська армія матиме одразу кілька варіантів для подальших наступальних дій», - зазначив Жорін.

За його словами, росіяни мають можливість вибирати між розвитком наступу в Донецькій області (Костянтинівка-Дружківка-Краматорськ), на південь, де їм можуть спробувати оточити українську армію, або на Дніпропетровщину.

«На мою особисту думку, перші два напрямки для русаків більш пріоритетні, ніж Дніпропетровщина. Але із взяттям Покровська така можливість у них точно відкриється» - зазначив Жорін.

Варто зазначити, що в суботу, 31 серпня, українські сили продовжували атакувати у Курській області РФ, але, за даними американських аналітиків, підтверджених успішних наступів не було.

Окрім того, російські окупанти відзначили незначні успіхи на північ від Часового Яру, їм вдалося просунутися до східної Григорівки.

За прогнозом The Telegraph, російські війська активно продовжують наступ на Покровському напрямку та можуть досягти міста до середини вересня, але повністю його захопити їм не вдасться.

Читайте також