Офіцер-морпіх приготував «подарунок» для Безуглої

Офіцер пообіцяв цікаві подарунки депутатам

Дмитро Іванов, офіцер-морпіх, опублікував у своєму Facebook фото двох нашивок, які він має намір подарувати депутатці Мар'яні Безуглій або загалом депутатам Верховної Ради.

«Ну не зміг, не зміг втриматися, купив. От тепер думаю, кому подарувати – Безуглій чи депутатам Ради. Хоча їх два, якраз», – написав офіцер.

Мар'яна Безугла, нардепка, неодноразово заявляла про вчинки військового командування ЗСУ, критикуючи ексголовком Валерія Залужного, міністра оборони Рустема Умєрова та нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Нещодавно Безугла викликала контрреакцію провокативним дописом, де заявила, що Залужний є людиною, яку роблять ідолом, а потім використовують. Також вона знову висловила звинувачення головнокомандувачу ЗСУ через його зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою Безугла раніше конфліктувала.

Відповідаючи на питання щодо головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, президент Зеленський зазначив, що країні потрібне «перезавантаження», включаючи зміни у керівництві, не тільки військовому.