Окупаційна влада Криму оголосила вихідні посеред тижня через відключення води

Відключення водопостачання у Севастополі через погодні умови

У Севастополі сталися відключення водопостачання через сильні опади і погодні умови. Відповідно до цього, окупаційна влада вирішила оголосити вихідні у вівторок та середу. Про це повідомив «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв.

Причини проблем з водою

Гауляйтер Севастополя пояснює проблеми з водою сильними опадами у вигляді снігопаду та потеплінням. Після танення снігу в річку Чорну потрапила брудна вода, що спричинило підняття рівня ґрунтових вод. Така ситуація в Севастополі останній раз спостерігалася у 70-х роках.

Відключення водопостачання та проблеми для місцевих жителів

Представник окупаційної «адміністрації» Севастополя стверджує, що з відключенням водопостачання пов'язані проблеми з обробкою брудної води. Це призводить до відсутності води у місцевих будинках. Графік відключень передбачає відключення до вечора 24 січня, з перервами на кілька годин.

Інші проблеми в окупованому Криму

На тлі проблем з водою, в окупованому Криму також спостерігаються масштабні вимкнення світла. Вимкнення світла були зафіксовані в декількох містах, включаючи Севастополь, Феодосію, Саки, Джанкой та Керч. Крім того, у Севастополі також пролунало кілька вибухів.