Окупант вдарили по центру Харкова: влучили в цвинтар та зону відпочинку

Окупанта влучили в цвинтар та зону відпочинку
Окупанта влучили в цвинтар та зону відпочинку

Російсько-окупаційні війська знову атакували Харківщину

Удень 19 травня російсько-окупаційні війська знову здійснили атаку на Харківщину, цього разу обласний центр став метою нападу. Про це повідомив керівник Обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, обстріли сталися на відкритій території поруч з парковою зоною Харкова.

Міський голова Ігор Терехов підтвердив, що удари були нанесені по центральній частині Харкова. Було випущено дві ракети: одна приземлилась на цвинтар, а інша - "в одне з улюблених місць відпочинку харків'ян".

Терехов також поінформував про постраждалих. Але поки немає точної інформації про їхню кількість.

«Окупанти обстріляли Шевченківський район Харкова. Ймовірно, це була КАБ. Ракета вразила землю біля футбольного поля, поряд немає військової інфраструктури! Від удару одна жінка отримала гостру реакцію на стрес», - поділився Олег Синєгубов.

Нагадаємо, російські окупанти двічі обстріляли базу відпочинку у селі Черкаська Лозова Харківського району за допомогою ракет «Іскандер-М».

Відомо, що близько 11:03 у Харкові прогримів вибух.

Росія готується до другого етапу наступальної операції на півночі Харківської області

За даними аналітиків ISW, Росія ймовірно готується до другого етапу наступальної операції на півночі Харківської області. Російські війська, ймовірно, планують розпочати цю операцію після очікуваного захоплення міста Вовчанськ.

Читайте також

В Одесі пролунали вибухи: що відомо
25.09.2024 - 00:02 2105 переглянули
Вибухи в Одесі