Окупанти атакували Харків безпілотниками: загинули рятувальники (оновлено)

У ніч проти 4 квітня в Харкові відбулися вибухи під час повітряної тривоги.

Маємо попередню інформацію про двох загиблих. Також на місці одного з прильотів почалася пожежа. Ще на одному - обвалилися плити житлового будинку. Наразі відомо про три "прильоти" по житлових будинках. - йдеться у повідомленні.

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав, що місто зазнало щонайменше чотирьох ударів.

Щонайменше 4 удари завдали окупанти по Харкову. Зафіксовані влучання по житловій цивільній забудові. - йдеться у повідомленні.

Оновлено

О 02:04 Ігор Терехов інформує, що в результаті атаки загинуло троє осіб, які були працівниками ДСНС і приїхали, щоб ліквідувати наслідки обстрілу житлових будинків.

Голова ОВА Олег Синєгубов підтвердив цю інформацію.

Під час повторного удару окупантів по Харкову загинули троє рятувальників! Ворог завдав ще одного удару під час ліквідації наслідків. - йдеться у повідомленні.

О 02:50 Ігор Терехов повідомив, що один рятувальник поранений, а техніка ДСНС пошкоджена.

Оновлено станом на 03:04

О 03:02 Ігор Терехов повідомив про чотирьох загиблих та пʼятеро поранених на місці повторного прильоту по житлових будинках у густонаселеному районі Харкова. Також було зафіксовано влучання у приватному секторі іншого району міста, де загинула ще одна особа.

У деяких районах Харкова можливі перебої зі світлом. На місцях прильотів працюють усі екстрені та комунальні служби, а також волонтери.

Голова ОВА Олег Синєгубов підтвердив інформацію про чотирьох загиблих та повідомив про знахідку тіла цивільної жінки. Також пʼятеро цивільних отримали поранення, а троє з них були госпіталізовані, один із них у важкому стані.

Нагадаємо, що 4 квітня о 00:16 було оголошено повітряну тривогу на Харківщині.

О 01:03 Суспільне повідомило про перший вибух у місті, загалом було зафіксовано три вибухи.

3 квітня Росія здійснила ракетний удар по місту Мерефа на Харківщині, в результаті чого одна жінка була поранена. Атака, за попередньою інформацією, була здійснена протикорабельною ракетою Х-59МК.