Окупанти атакували Харківщину: загинула дитина

Удар російських загарбників в Харківській області: загибла дитина

27 березня російські загарбники обстріляли селище Борова Харківської області, внаслідок чого загинула дитина. Про це повідомила обласна прокуратура.

За даними слідства, окупанти відкрили вогонь по селищу о 21:20. Загинув 12-річний хлопчик.

Пошкоджено житлові будинки та дитячий садок. Відомо, що озброєння окупантів встановлюється.

Правоохоронці розпочали розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Удари російських загарбників в Харкові: постраждало багато цивільних

Окупанти нанесли два удари по Шевченківському району Харкова, пошкодивши цивільну житлову інфраструктуру. Про це повідомив глава Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Серед постраждалих є загиблі і поранені. Один загиблий та шість поранених, двоє з них у важкому стані. За останніми даними, кількість поранених зросла до 16, з них четверо дітей.

Ракетна атака РФ в Харкові: пошкоджено багатоповерхівки

Сьогодні, 27 березня, у Харкові сталися вибухи, в результаті чого пошкоджено щонайменше 14 багатоповерхівок. Це перший удар авіабомбами по Харкову з 2022 року.

Російська ракетна атака призвела до значних руйнувань та загрози життю місцевих жителів. Ситуація залишається напруженою, інформацію про постраждалих продовжують уточнювати.