Окупанти атакували критичну інфраструктуру на Херсонщині

Атака на критичну інфраструктуру в Херсонщині
Атака на критичну інфраструктуру в Херсонщині

Російські загарбники провели атаку на об'єкт критичної інфраструктури в Херсонській області. Крім того, вони обстріляли школи та будинки. В результаті, шестеро людей, включаючи одну дитину, отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у своєму телеграм-каналі.

Протягом минулої доби понад 20 населених пунктів області, зокрема Садове, Придніпровське, Комишани, Антонівка, Інгулець, Станіслав, Ромашкове, Понятівка, Велетенське, Софіївка, Інженерне, Кізомис, Томина Балка, Первомайське, Берислав, Нововоронцовка, Золота Балка, Заможне, Одрадокам'янка, Новокаїри, Зміївка та Херсон, були під обстрілами та авіаударами.

“Російські військові атакували об'єкт критичної інфраструктури, школи та житлові квартали населених пунктів області, включаючи багатоповерхівку і 22 приватні будинки. Також були пошкоджені газопровід, приватні автомобілі і автівка рятувальників”, - заявив Прокудін.

За його словами, в результаті атаки отримали поранення шестеро людей, серед яких є одна дитина.

Нагадаємо, що вранці 17 серпня під час оголошеної повітряної тривоги у Сумах відбувся потужний вибух. Були відлуння в районі проспекту Свободи.

Крім того, вранці 17 серпня на околицях Києва були почуті вибухи. Працювала ППО.

Читайте також