Окупанти атакували Миколаїв, серед загиблих – дитина (оновлено)

Атака окупантів в Миколаєві, загибель дитини
Атака окупантів в Миколаєві, загибель дитини

Сьогодні, 19 липня, українське місто Миколаїв було обстріляне російськими силами. Трагедія призвела до загиблого та кількох постраждалих. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

«Був обстріл житлового району», - уточнив Сєнкевич.

За словами Сєнкевича, поки відомо про декількох постраждалих та одну загиблу особу. «Наразі ми знаємо про кількох постраждалих. На жаль, є одна загибла цивільна особа», - додав голова міста. Крім того, житловий сектор також зазнав збитків.

В результаті обстрілу були пошкоджені будинки в житловому секторі.

«Ми вже працюємо над розбиранням цієї ситуації. На місце події виїхали швидкі», - написав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Пізніше Сєнкевич повідомив, що кількість жертв в Миколаєві внаслідок російського удару зросла до трьох, серед них - дитина. «Наразі ми знаємо про трьох загиблих, включаючи дитину», - повідомив міський голова.

Варто зазначити, що повітряна тривога у Миколаївській області була оголошена о 16:51 і тривала до 17:20. Перед цим Українські Повітряні сили попереджали про активність ворожої авіації та загрозу використання ракет. Пізніше стало відомо, що ракета прямує до Миколаївської області.

Раніше повідомлялося, що в Миколаєві чоловік направив російські ракети на будинок жінки, яка відмовила йому у взаємності.

Читайте також