Окупанти атакували Одещину ракетою: Сили оборони повідомили про наслідки

Російські окупанти атакували Одеський район

Сьогодні, 6 квітня, окупанти знову обстріляли південні регіони України. Силами оборони України було повідомлено, що окупанти атакували Одеський район ракетами, ймовірно, використовуючи систему «Іскандер-М».

За словами військових, об'єктом атаки став комунальний об'єкт. В результаті було пошкоджено обладнання та адміністративну будівлю. Крім цього, завдяки російській агресії загинув цивільний співробітник.

Наразі проводяться роботи з усунення наслідків атаки. Військові закликають громадян бути уважними до сигналів повітряних тривог і оперативно переходити в укриття при попередженні про небезпеку.

Російська агресія продовжується: атака на Харків

Також варто нагадати, що вночі з 5 на 6 квітня російські окупанти знову застосували атаку в Харкові. Глава міської ради Ігор Терехов заявив, що росіяни використали безпілотники для обстрілу міста. Наразі відомо про сімох загиблих та 10 поранених.

Унаслідок обстрілу по Шевченківському району, спалахнули пожежі, пошкоджено магазин та автомобілі. Подальше виконання міжнародних зобов'язань Росією під загрозою.

Національна поліція України показала наслідки атаки на Харків, що свідчить про нікчемну і агресивну поведінку російських окупантів.