Окупанти атакували Суми: чоловік втратив дружину, дитину та сестру (оновлено)

Атаковані Суми: чоловік втратив рідних
Атаковані Суми: чоловік втратив рідних

Три людини, зокрема 14-річна дитина, загинули після атаки безпілотників на житловий квартал у Сумах. Про це повідомляє прокуратура Сумщини.

Напад стався 22 жовтня 2024 року близько 00:02 год, коли окупанти використали заборонені міжнародним правом методи ведення війни і атакували житловий квартал у місті Суми.

Засіб ураження потрапив у приватний будинок, де поранення отримав 50-річний чоловік. Але його 50-річна дружина, 62-річна сестра та 14-річна донька загинули.

Сумська обласна прокуратура вже розпочала досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни, а також вчинення умисного вбивства (ч. 2 ст. 438 КК України).

Варто зазначити, що окупанти здійснили 303 удари по дев'яти населених пунктах Запорізької області. У результаті надійшло 77 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Окрім того, унаслідок атаки на обласний центр загинули троє людей, 19 отримали поранення, включаючи восьмирічну дівчинку.

Нагадаємо, що вранці 21 жовтня безпілотник ударив у п'ятиповерхівку в селищі Глеваха, Фастівського району, Київської області, що призвело до часткової руйнації покрівлі будинку.

Читайте також