Окупанти били КАБами по Новоєгорівці на Луганщині

Окупанти били КАБами по Новоєгорівці на Луганщині

Російські війська знову вдарили по Луганській області

За даними Луганської обласної військової адміністрації, російські війська вчора атакували Новоєгорівку та Серебрянський ліс за допомогою керованих авіабомб. Наші військові зуміли відбити ворожий наступ поблизу Греківки і Невського. Противник також застосовує міномети та ствольну артилерію. Він навіть обстрілював Невське та Куземівку з реактивної артилерії.

Також ОВА повідомила, що окупанти планують запрошувати спеціалістів у різні сфери для розвитку тимчасово окупованих районів. Вимоги до кандидатів максимально знижені - можна мати середнє профтехосвіту без досвіду роботи та вищої освіти.

Крім того, радники окупантів радять місцевим мешканцям залишатися на дротовому зв'язку у Рубіжному і не увімкнювати мобільний зв'язок. Обіцянки окупантів, що мобільний зв'язок буде доступний у 2025 році, є порожніми.

Раніше було також зафіксовано просування російських окупантів на півночі Донбасу. Також 8 червня російські війська здійснили атаку на машину медиків на Херсонщині, у результаті чого водій отримав поранення.

Читайте також: