Окупанти двічі вдарили по центру Чугуєва, поранивши сімох людей

Підозріла особа у центрі Чугуєва
Підозріла особа у центрі Чугуєва

Сьогодні нічі росіяни атакували центральну частину міста Чугуїв на Харківщині. У результаті цього удару семеро людей були поранені і було зафіксовано багато руйнувань. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Ворог близько 4 години ранку підступно двічі вдарив по житловій забудові центральної частини міста», - йдеться в повідомленні.

Блок галереї

Усі сім постраждалих госпіталізовані з осколковими пораненнями, але їх життя не загрожує. Серед постраждалих є 14-річний хлопчик, який знаходиться у стабільному стані.

Синєгубов також зазначив, що перше влучання сталося поряд з будинком, через що згоріли дев'ять автомобілів. Також пошкоджено вікна у дев'ятиповерховому й п'ятиповерховому будинках, дах та вікна двоповерхового житлового будинку і два магазини.

У результаті другого влучання були пошкоджені адміністративні будівлі, вікна недобудованої п'ятиповерхової будівлі та приватний будинок.

Рятувальники, медики та правоохоронці працюють над ліквідацією наслідків.

Нагадаємо, що російські окупанти вдень 13 липня атакували селище Буди Харківської області, і вже незабаром вони знову ударили. Кількість постраждалих від обстрілу селища Буди в Харківському районі зросла до 25, включаючи двох дітей. Окупанти двічі вдарили по населеному пункту "Іскандером".

Читайте також