Окупанти накопичують сили для проведення штурмових дій: названо напрямок фронту

Окупанти накопичують сили для нападу
Окупанти накопичують сили для нападу

На Запорізькому напрямку окупанти значно збільшили кількість артилерійських засобів. Про це повідомив командир батальйону 31-ї окремої механізованої бригади з позивним "РІддік" телеканалу "Еспресо".

"За останній тиждень-півтора противник значно посилився у кількості артилерійських засобів на нашому напрямку - від мінометів до важкокаліберних систем. Також помітно збільшилося рух противника між його позиціями. Ми вчасно виявляємо противника і завдаємо йому вогневого ураження", - заявив військовий.

Командир також додав, що окупанти відновили свої попередні позиції на Запорізькому напрямку та намірені накопичувати свої сили.

"Значної кількості бронетехніки противника наразі не зафіксовано. Якщо вона присутня, то знаходиться в зоні, яку ми поки що не можемо контролювати за допомогою наших засобів. Противник почав відновлювати свої попередні позиції, що свідчить про його намір накопичувати сили на розбитих позиціях. Ймовірно, після накопичення він розпочне штурмові дії", - зауважив "РІддік".

Нагадаємо, речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов повідомив, що росіяни активізували наступальні дії в Запорізькій області.

Читайте також