Окупанти обстріляли Нікополь з артилерії, є загиблі та поранені (фото)

Російські війська обстріляли Нікополь, є загиблі та поранені

Російські війська з самого ранку 9 травня обстріляли Нікополь з артилерії. У результаті обстрілу загинули двоє людей, а ще двоє отримали поранення. Про це повідомив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Ворожа артилерія обірвала життя 62-річного чоловіка та жінки 65 років. З пораненнями чоловіки – 39 та 67 років. Місто росіяни обстріляли з самого ранку. Там зайнялася приватна оселя. Ще 2 – понівечені. Зачепило й 5 багатоквартирних будинків. Побило магазин, 2 торгівельні павільйони, господарські споруди та газогін

Росія провела масовану атаку на сім регіонів України

Нагадаємо, в ніч на 8 травня Росія здійснила масовану атаку на сім регіонів України. У результаті атаки було поранено троє людей, в тому числі дитину. Атака спрямовувалася на енергетичну інфраструктуру, житлові будинки, громадський транспорт та автомобілі. На Київщині та Кіровоградщині постраждали троє людей, включаючи одну дитину. Наразі рятувальники працюють над ліквідацією наслідків атаки.

Половина ракет, якими Росія вдарила по Україні, не досягла цілей

За даними Офісу генерального прокурора України, близько половини північнокорейських ракет, якими Росія вдарила по Україні, не досягли цілей. Високий відсоток несправності був у цих ракетах. Всього було вилучено уламки 21 з 50 північнокорейських балістичних ракет, які Росія використовувала для нападу з кінця грудня до кінця лютого.