Окупанти перейшли у наступ на Торецькому напрямку

Диверсанти атакують Торецьк
Диверсанти атакують Торецьк

Останнім часом російські війська почали активні бойові дії на напрямку Горлівка-Торецьк та намагаються тиснути на позиції ЗСУ. Про це заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

Останнім часом на цьому напрямку розпочалися активні бойові дії. Зокрема, ворог підтримує свої активні бойові дії ще й авіацією, яка завдає ударів КАБами на напрямку Горлівка-Торецьк. Минулої доби там ворог був активний – це 15 ворожих атак, які силами наших оборонців були відбиті. Зокрема, по Нью-Йорку та Торецьку ворог застосовував авіацію

За даними Волошина, протягом минулої доби було здійснено 15 атак, але сили оборони відбили їх.

Також ситуація на Покровському напрямку є напруженою. Райони населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Карлівка, Невельске, Сокіл, Євгенівка, Новоселівка 1 та Новопокровськ були під атакою ворога, але сили оборони дали адекватну відсіч.

Там противник намагався витісняти наші підрозділи, однак Сили оборони давали адекватну відсіч ворогу. Ворог задіював усі наявні засоби вогневого ураження. Це й авіація й артилерія, й озброєння бойових машин, БПЛА, FPV-дрони

Також стали відомі деякі новини з фронту. Деякі російські підрозділи, які наступали на Вовчанськ на Харківщині, виводять на доукомплектування через втрату боєздатності.

Зазначимо, що Сили оборони можуть перейти до контрнаступальних дій наприкінці літа або на початку осені.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 34 переглянули
Український артист загинув у війні