Окупанти подарували маріупольській школі портрет Путіна

Окупанти підарували учням школи портрет Путіна

Один із навчальних закладів у Маріуполі перед «виборами» президента РФ отримав від окупантів несподіваний подарунок - портрет російського президента Володимира Путіна. Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

Окупанти намагаються насадити дітям справжній «культ особистості», цинічно замовчуючи усі злочини російського диктатора та його накази про бомбардування та блокаду Маріуполя. Мабуть, головна цінність для росіян – експорт смерті», – заявляє міська рада міста.

Подарунок був зроблений під час проведення заходу у школі «Нєвській», який був присвячений «важливості традиційних духовно-моральних цінностей». Головною такою цінністю виявився власне президент Росії.

Зображення Путіна було відображене на великому екрані в приміщенні школи. Крім того, до школи також надійшов подарунок від «Культурного фронту Росії» - портрет з образом Путіна.

Нагадаємо, що недавно в Італії виставку скульптур, присвячених зруйнованим українським містам, відкрили в галереї Galleria Civica Cavour в Падуї.

Відео: Фільм про Маріуполь отримав нагороду від BAFTA

Український документальний фільм «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова був визнаний кращим у своїй категорії на церемонії нагородження Британської академії кіно та телевізійних мистецтв (BAFTA).