Головна

Рекрутинг військових: названо найпопулярніші вакансії у ЗСУ

Вакансії у ЗСУ

Проєкт Lobby X запрошує віддати призвання до ЗСУ

Проєкт Lobby X шукає кандидатів на різноманітні вакансії у Збройних силах України. Про це повідомила керівниця воєнного департаменту Lobby X Ольга Бандрівська.

Зараз у нас на сайті понад 3300 актуальних вакансій до усіх родів і видів військ. За ці пів року значно побільшало підрозділів, які розмістили свої вакансії, тобто загалом скористалися послугами рекрутингу. Зараз ми покриваємо усі види і типи військ.”, - зазначила Бандрівська.

За словами Бандрівської, одна вакансія не означає одне місце, оскільки на певні посади потрібно набрати необхідну кількість людей.

Якщо говорити про попит серед кандидатів, то останні кілька тижнів дуже популярні розвідники. Дуже багато заявок... Але, насправді, не всі проходять відбір на першому етапі. Якщо ж говорити про інші вакансії, то це оператори безпілотників різного типу. Вони залишаються в попиті вже досить довго”, - розповіла Ольга Бандрівська.

Бандрівська зауважила, що на посади операторів безпілотників достатньо низький поріг входу, а для початку служби необхідно пройти курси.

Зараз збільшилось попит на водіїв, ремонтників, майстрів, техніків, механіків, електриків та медиків.

Кандидати, які користуються платформою, переважно чоловіки віком від 25 до 45 років з військовим досвідом.

Також є окрема категорія кандидатів, 55-65 років, які можуть бути призвані не на всі вакансії.

Зазначимо, що у Львові відкрився центр рекрутингу до ЗСУ в рамках пілотного проєкту залучення до української армії, який співпрацює з Міноборони та міською радою. Метою проєкту є створення прозорої та ефективної моделі залучення до армії.

Читайте також:

  • Рекрутер Сил ТрО Петро Авраміч: За пів року з усіх кандидатів ми залучили до війська лише 10%
  • Новий закон про мобілізацію. Кому приготуватися

Читайте також: