Окупанти показали, як скидають на Харківщину тритонну бомбу

Скидання тритонної бомби на Харківщину
Скидання тритонної бомби на Харківщину

Окупанти з Росії опублікували відео зі застосуванням тритонної бомби ФАБ-3000 М54. Вибухова Хвиля від удару настільки потужна, що призводить до пошкодження всіх об'єктів навколо місця влучання. Про це повідомив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Удар за допомогою тритонної бомби було вирішено завдати по Харківщині. Цей тип зброї має низький рівень точності попадання, але компенсується вибуховою хвилею, яка завдає руйнівного ефекту.

Коваленко підкреслив, що застосування ФАБ-3000 М54 стає системним і регулярним з боку російських окупантів. Це становить пряму загрозу нашим укріпрайонам та лініям оборони. Подальші обмеження на застосування західної зброї Росією і постачання різних "інструментаріїв" не зменшують активність російських окупантів. Олександр Коваленко підкреслив, що потужна бомба ФАБ-3000 М54 може вирішити цю проблему.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вперше використали нову бомбу ФАБ-3000 М-54 з уніфікованим модулем планування і корекції.

Внаслідок атаки окупантів житловий будинок у Харкові був пошкоджений, що призвело до загибелі двох осіб і 53 поранених, включаючи трьох дітей. Також ворог атакував Київську область, в результаті чого двоє людей отримали поранення.

За даними Повітряних сил ЗСУ, уночі 23 червня ворог атакував Київську область трема крилатими ракетами. Дві ракети були збиті зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 34 переглянули
Український артист загинув у війні