Окупанти просунулися біля Селидового: військовий розповів про загрозу для ЗСУ

Військовий під час бою
Військовий під час бою

Російські окупаційні війська продовжують просуватися біля міста Селидове в Донецькій області. Загарбники намагаються оточити українських воїнів. Про це заявив пресофіцер 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії "Кара-Даг" Віталій Міловідов в ефірі "Київ24".

Міловідов підкреслив, що Селидове розташоване на вигідних висотах і має велике значення для оборони міста Покровська. Окупанти намагаються захопити цей населений пункт.

"Зараз ми спостерігаємо просування окупантів на південь і північ від Селидового, з метою створення умов для оточення наших підрозділів і створення незручних умов для них"

За словами Міловідова, на деяких ділянках фронту ворог закріплюється сильніше, використовує FPV-дрони, артилерійські боєприпаси та скиди.

"Збільшується обстріл наших позицій, але ми витримуємо і відбиваємо все, що рухається у нашому напрямку"

Нагадаємо, що окупанти зупинилися за сім кілометрів від Покровська в Донецькій області.

Раніше російська армія окупувала селище Невське і просунулася у декілька населених пунктів Донеччини.

"Російська Федерація направила цілий військовий корпус і додаткові танкові сили до Селидового в Донецькій області. Окупанти перемістили свої сили на південь від Покровська. Битви також відбуваються в Торецьку, Нью-Йорку та Часовому Ярі"

Олександр Рясний, військовослужбовець 15-ї бригади Нацгвардії "Кара-Даг", яка тримає оборону у Селидовому, повідомив, що російська армія оточує Збройні Сили України на всьому фронті, перерізаючи їх логістичні лінії з вогневої підтримки.

Читайте також