Окупанти скинули авіабомбу на ринок у Куп’янську: семеро постраждалих (фото) (оновлено)

Авіабомба вибухнула на ринку Куп'янська (фото)
Авіабомба вибухнула на ринку Куп'янська (фото)

Зростає кількість постраждалих внаслідок ворожого авіаудару по Куп'янську

Станом на 13:00 відомо про дев'ятьох людей, які постраждали в результаті авіаудару, повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Травмовані віком від 40 до 71 року. Чотири людини госпіталізовані. Серед них одна людина у важкому стані, троє - в середньому

Поліція Харківщини повідомила, що семеро осіб постраждали в Куп'янську. За даними поліцейських, окупанти використовували ОДАБ-1500. Авіабомба потрапила біля магазину на ринку. П'ять жінок і двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Одна з постраждалих перебуває у тяжкому стані.

Частково пошкоджена двоповерхова будівля на ринку, а також 12 торговельних кіосків, дитсадок, житлові будинки та адміністративна будівля.

Правоохоронці допомагали рятувальникам дістати людей з-під завалів та надавали їм першу допомогу. На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні зранку окупанти скинули авіабомбу на ринок в Куп'янську.

Читайте також