Окупанти вдарили по Балаклії: серед поранених – вісім дітей (фото)

Діти, постраждалі від атаки окупантів у Балаклії
Діти, постраждалі від атаки окупантів у Балаклії

Російські загарбники обстріляли будинки в Харкові та Балаклії

Кількість жертв російського обстрілу в багатоповерховому будинку в Харкові зросла до шести осіб. У також сьогодні вранці окупанти вдарили по Балаклії, Ізюмського району. У будинках було 12 людей. Про це повідомили МВС України та глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Харків. Під час розбору завалів на місці зруйнованого під'їзду житлового будинку виявили тіло ще однієї загиблої людини. Кількість загиблих унаслідок учорашнього російського обстрілу зросла до шести», – повідомили в МВС.

Продовжуються рятувальні роботи на місці обстрілу.

Також, близько 5:00 ранку, окупанти обстріляли Балаклію, Ізюмського району. В цей момент у будинках знаходилися 12 осіб, включаючи 4 дорослих (одна з них була вагітною) та 8 дітей у віці від 2 до 17 років. Внаслідок обстрілу виникла пожежа. У всіх постраждалих стан середньої важкості, одна дитина має гостру реакцію на стрес. Всі постраждалі були доставлені до лікарні.

Нагадаємо, що вночі 31 травня російські війська обстріляли Харків. Житловий будинок був поранений ракетами С-300, повідомив мер міста Ігор Терехов. Зазначалося, що загинули 5 людей, а 25 постраждали, включаючи 2 дітей у віці 12 років.

Противник продовжує атакувати

Війна триває вже 829-й день. За останню добу противник обстріляв територію України одним ракетним ударом, використовуючи 6 ракет, та здійснив 47 авіаційних ударів за допомогою 48 керованих авіабомб. Ворог також здійснив понад 2300 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах використовуючи артилерію, міномети, стрілецьку зброю та бойові машини.

Читайте також

В Одесі пролунали вибухи: що відомо
25.09.2024 - 00:02 2140 переглянули
Вибухи в Одесі