Окупанти вдарили по блокпосту поліції на Херсонщині і вбили патрульного

Окупанти вдарили по блокпосту поліції на Херсонщині і вбили патрульного

На Херсонщині російські загарбники атакували блокпост дроном. Ця атака призвела до смерті патрульного Олександра Чехуна, повідомила Національна поліція України.

«Унаслідок російської атаки дроном інспектор поліції Херсонського РУП отримав тяжкі поранення та помер у кареті швидкої дорогою до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Олександр почав службу у Державній автомобільній інспекції УМВС України в Херсонській області 2007 року. Він пройшов службу у різних підрозділах, зокрема, у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення «Херсон» та батальйоні поліції особливого призначення.

36-річний загиблий залишився з батьками, дружиною-поліцейською та 12-річною донькою.

«Колектив Національної поліції України схиляє голови у жалобі з приводу загибелі колеги. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра», - написали правоохоронці.

Вночі 22 червня російські загарбники масовано атакували Україну. Вони вдарили по цивільному навчальному закладу в Прикарпатті. 

Також вночі ворог здійснив ракетний удар по об'єкту критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Внаслідок удару виникла пожежа, але про постраждалих поки немає інформації.

Також було пошкоджено обладнання на об'єктах Укренерго в Запорізькій області, а двоє енергетиків отримали поранення.

У Волинській області будинок і господарська споруда пошкодилися внаслідок падіння уламків ворожих повітряних цілей.

Читайте також: