Окупанти вдарили ракетами по Покровському району: серед постраждалих є діти (фото, відео)

У ніч на 30 листопада український міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що російські окупанти здійснили ракетний обстріл Покровського району Донеччини за допомогою шести ракет С-300. Постраждали міста Покровськ, Новогродівка і Мирноград, а десять осіб, серед яких чотири дитини, отримали поранення. В результаті обстрілів багатоквартирний будинок, дев'ять приватних будинків, відділ поліції, автомобілі і гаражі постраждали.

Подробиці по постраждалих містах:

У Покровську зазнав поранення хлопець із двома дітьми, 16-річним хлопцем і 6-місячним немовлям. Також отримав поранення 13-річний хлопчик. Родина, у якої живуть дві дитини, опинилася під завалами будинку, коли один із снарядів вибухнув у дворі. Поліцейському вдалося допомогти вибратися з-під руїн чоловікові, який тримав у руках засмаглене немовля. Немовля було швидко доставлене до лікарні і його життю нічого не загрожує.

У Новоградівці ракети потрапили в багатоповерховий будинок, у результаті чого 13-річна дитина отримала поранення. На місці обстрілу продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС, оскільки під завалами можуть бути ще п'ять осіб, включаючи дитину.

У місті Мирноград російські окупанти здійснили два ракетних удари, внаслідок чого пошкоджено відділ поліції. На місці обстрілу працюють ДСНС та поліція, а операція з пошуку й рятування триває.

Пригадаємо, що у ніч на 30 листопада було випущено вісім зенітних керованих ракет С-300 і 20 ударних безпілотників типу Shahed-136/131.