Окупанти вгатили по житлових будинках у Харкові: серед постраждалих є дитина

Окупанти атакували Харків ударними безпілотниками

У ніч на 5 травня російські окупанти здійснили атаку на Харків за допомогою безпілотників. Це призвело до травмування п'ятеро людей, включаючи одну дитину. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).

«Сьогодні вночі ворог цинічно вдарив БпЛА по приватному сектору міста Харкова. Від вибуху постраждали житлові будинки та інші надвірні забудови», – зазначено в повідомленні.

Рятувальники додали, що дві адреси були пошкоджені пожежами. Горіли господарчі споруди, гараж та легковий автомобіль. Загальна площа займання становила близько 200 кв. м.

Внаслідок обстрілу постраждало п'ятеро осіб, з них одна дитина.

Нагадаємо, що в ніч на 5 травня окупанти також атакували Харків безпілотниками. Мер міста Ігор Терехов підтвердив, що район Основ'янський був засіяний ракетами «Шахед».

Крім того, в ніч на 5 травня ворог здійснив атаку на Дніпропетровщину за допомогою дронів-камікадзе. Українські захисники знищили 12 «Шахедів», без постраждалих. 

Наразі триває 802-й день повномасштабної війни в Україні. Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень на фронті. Ворог здійснив п'ять ракетних та 69 авіаційних ударів, провів 74 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та місцевих населених пунктах. У нічний час російські окупанти знову атакували Україну з використанням 24 безпілотників типу Shahed. 23 ударних безпілотника було знищено засобами протиповітряної оборони.