Окупанти влучили в пʼятиповерхівку на Донеччині: є загибла та поранені

Російські війська обстрілюють населені пункти Донеччини

14 квітня вдень авіабомба, скинута російськими військами, влучила у селище Очеретине Донецької області, що призвело до загибелі та поранення людей. Про це повідомив Вадим Філашкін - очільник Донецької обласної військової адміністрації.

Атака була спрямована на одну з п’ятиповерхівок. Після облому будинку з-під завалів було витягнуто тіло 67-річної жінки. Також двоє людей отримали поранення та отримують необхідну медичну допомогу.

Інші обстріли на Донеччині

13 квітня було зафіксовано 15 обстрілів населених пунктів Донеччини з боку російських військ. У результаті обстрілів загинули двоє мирних жителів Нетайлового, одна людина загинула та одна отримала поранення в Новоселидівці. Також у Богоявленці, Красногорівці та Очеретиному отримали поранення чотири людини.

Атакувані також були населені пункти Антонівка, Катеринівка, Максимільянівка, Лиман, Ямполівка, Терни, Іванівка, Зарічне, Сіверськ, Зоря, Часовоярська та Костянтинівська громади.

Пошкодження внаслідок обстрілів

У результаті обстрілів були пошкоджені приватні будинки, багатоповерхові будинки, інфраструктура, адмінбудівлі та господарчі споруди на території області.