Окупанти захопили ще два села на Донеччині – DeepState

Захоплені села на Донеччині
Захоплені села на Донеччині

Російські війська окупували села Мемрик та Калинове у Покровському районі на Донеччині

Аналітики DeepState повідомили, що російські війська окупували села Мемрик та Калинове у Покровському районі на Донеччині. Також ворожі загарбники продовжують розширювати свою територію в районі інших населених пунктів.

Зокрема, армія РФ здійснила перемоги поблизу міста Новогродівка Покровського району Донецької області, села Михайлівка та Лісівка Новогродівської міської громади Покровського району, села Костянтинівка Мар'їнської міської громади Покровського району та села Водяне Вугледарської міської громади.

Попередньо стало відомо, що українські війська відступили з окремих районів на південний схід від Покровська, під час якого російські війська отримали значні тактичні перемоги.

Також з'явилася інформація, що ворог активізувався на ділянках Донецької області, біля Павлівки та Водяного, з метою обійти Вугледар і оточити його. У серпні російські війська досягли мети, вийшли на трасу О-0532, зрізали зв'язок між Вугледаром і Костянтинівкою.

Російські сили продовжують розвивати свої перемоги в районі Покровська, намагаючись закріпитися в будинках Новогродівки.

Читайте також