Окупанти завдали удару по телевежі у Харкові

Російські окупанти в Харкові атакували об'єкт телевізійної інфраструктури

Оккупанти в Харкові вдарили по об'єкту телевізійної інфраструктури. Про це повідомив голова Харківської обласної держадміністрації Олег Синєгубов.

Під час тривоги співробітники перебували в укритті, і на щастя, серед населення немає жертв. Проте, є перебої з сигналом цифрового телебачення.

Як раніше повідомлялося, під час повітряної тривоги в Харкові сталися вибухи. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що російські окупанти знову вдарили по інфраструктурі міста. Подробиці про постраждалих та руйнування встановлюються.

За словами Терехова, якщо США не нададуть військову допомогу Україні, яка дозволить отримати ППО для захисту від атак з боку Росії на великій відстані, Харків може стати "другим Алеппо". Про це мер Харкова Ігор Терехов заявив в інтерв'ю The Guardian.

Остання доба воєнних дій

У триває 789-й день широкомасштабної війни Російської Федерації проти України. За останню добу було 85 бойових зіткнень. Ворог здійснив 4 ракетні та 45 авіаційних ударів, а також 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є жертви та поранені серед цивільного населення. Чимало багатоповерхівок та інших цивільних об'єктів отримали пошкодження від російських терористичних атак.