Оля Полякова у кулінарному шоу вчилася збирати автомат

Оля Полякова у кулінарному шоу збирає автомат
Оля Полякова у кулінарному шоу збирає автомат

Співачка Оля Полякова випустила перший випуск шоу "Польова кухня", де вона відвідала 93-у окрему механізовану бригаду "Холодний Яр". Під кінець випуску військові навчали артистку розбирати та збирати автомат.

Згідно з умовами проєкту, дві команди кухарів, які в даний час служать у Збройних Силах України, за 40 хвилин мають приготувати по одній страві на військовій польовій кухні. Протягом шоу артистка стежила за роботою на кухні і ближче знайомилася з військовими.

Серед учасників був воїн з позивним "Ворот", який розповів свою історію: "Був цікавий момент у Соледарі. 10 метрів між мною і ним, не було чіткого плану, що робити, тим більше кидати йому в лоба гранату, але руки і адреналін зробили це самі, і я влучив. У той день ми пережили 56 танкових пострілів по нашій позиції. Існує думка, що війна - це лише погане, але це таке життя, яке відрізняється умовами і вашою витривалістю. ЗСУ - це не те, чого треба боятися".

Після того, як команди впоралися з приготуванням їжі, їхні побратими першими оцінили результат та обрали переможця. Військові подякували Поляковій за шоу, але вирішили навчити співачку розбирати та збирати автомат.

Співачка підкреслила, що боїться зброї, але військовий зауважив, що "аби її не боятися, потрібно вміти з нею поводитися".

Артистка швидко освоїла нову навичку, але зазначила, що сподівається, що ці знання їй не знадобляться.

Нагадаємо, раніше проєкт "Польова кухня" викликав суперечливі реакції українців. Вони наголошували, що воєнний час не є відповідним для таких проєктів.

До речі, Полякова розповіла, як Віннік підставив її на велику суму грошей. Виконавці встигли записати пісню та зняти кліп. Як виявилося, на це кошти видала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію. Полякова не вказала, про яку суму йдеться, але джерела Times of Ukraine зазначають, що це було €150 тис.

Читайте також