Онлайн-карта бойових дій в Україні на 18 липня: ситуація на фронті

Онлайн-карта бойових дій в Україні
Онлайн-карта бойових дій в Україні

Збройні сили України використовують онлайн-карти бойових дій, щоб краще розуміти ситуацію на фронті та відстежити визволення земель.

Карта бойових дій Deep State Map

На карті Deep State показано території, які звільнилися за останні два тижні, звільнені території, території, які потребують уточнення, окуповані території та території в інших державах. Також позначені залізниці, підрозділи, штаби, аеродроми та напрямки нападу.

Карта бойових дій Liveuamap

На карті Liveuamap показано окуповані території та території, які були звільнені від окупантів.

Карта бойових дій від ISW (Інститут вивчення війни)

ISW аналізує російсько-українську війну та оновлює свою карту бойових дій. На карті позначені окуповані території, території, що були окуповані під час повномасштабної війни, території, які були захоплені окупантами за останні 24 години та звільнені землі Україною за останні 24 години.

У зв'язку з повномасштабною війною, яку розпочала РФ, дуже важливо слідкувати за офіційними повідомленнями від українських державних органів влади та силових структур. Не поширюйте недостовірну інформацію та фейки, оскільки це одна зі зброї ворога. Довіряйте лише офіційним джерелам і докладайте зусиль для підтримки нашої армії.

Слава Україні!

Читайте також