Оплата частинами та знижка на газ: Нафтогаз показав переваги тарифу "Комфортний сезон"

Смартфон з символом газу і гроші
Смартфон з символом газу і гроші

Компанія НАК "Нафтогаз України" представила новий тарифний план "Комфортний сезон".

Згідно з інформацією, опублікованою прес-службою компанії, клієнти можуть підключитись до цієї програми з 9 серпня. В рамках плану клієнти зможуть розраховуватись за газ рівними частинами щомісяця. Ціна зафіксована на весь опалювальний сезон і становить 7,96 грн за кубометр з ПДВ, без вартості доставки.

При підключенні до тарифу, для кожного домогосподарства розраховується загальна сума платежу, виходячи з середнього споживання газу з жовтня по квітень. Ця сума ділиться на сім рівних частин, які клієнт повинен оплачувати щомісяця.

"Це одна з найвигідніших цін на ринку. Загальна сума до оплати в новому тарифному плані визначається при підключенні клієнта – залежно від обсягу газу, який мешканці конкретного домогосподарства в середньому споживають протягом опалювального сезону (з жовтня по квітень). Протягом семи місяців клієнт платить рівними частинами – 1/7 вартості зарезервованого обсягу газу", - заявили в Нафтогазі.

Крім того, компанія уточнила, що необхідний обсяг газу на опалювальний сезон розраховується враховуючи історичні дані про споживання газу клієнтом та його тип споживання, такі як "Приготування їжі" (50-200 м3 газу на місяць), "Приготування їжі та підігрів води" (150-500 м3 газу на місяць) і "Опалення" (800-20 000 м3 газу на місяць).

Важливо пам'ятати, що щомісячну оплату за газ необхідно здійснювати не пізніше 15 числа. За своєчасну оплату онлайн – в особистому кабінеті на my.gas.ua або в чат-боті GASUA – кожен клієнт отримує знижку 1%, яка нараховується на особовий рахунок і автоматично враховується при наступному платежі. Зі знижкою в 1% клієнт платить за ціною 7,88 грн/куб. м з ПДВ.

Крім того, рахунки за газ стають доступними в електронному форматі через електронну пошту, а також зберігаються в особистому кабінеті та чат-боті. Роздрукувати рахунки можна у платіжних терміналах самообслуговування EasyPay по всій Україні.

Процес підключення і контакти

Тариф "Комфортний Сезон" діє протягом всього опалювального періоду – з 1 жовтня по 30 квітня. Щоб підключитись до нього, можна скористатися двома способами: через особистий кабінет на сайті my.gas.ua або зателефонувавши до контакт-центру компанії "Нафтогаз України". Важливою умовою для переходу на цей тариф є відсутність боргів за газ.

Клієнти можуть звертатися до контакт-центру ДК "Нафтогаз України" з будь-якими питаннями щодо нового тарифного плану та умов його підключення за такими номерами:

  • +38 066 300 28 88
  • +38 098 300 28 88
  • +38 093 300 28 88

Нагадаємо, що "Нафтогаз" вже розповів, як діяти, якщо газова колонка видаватиме дивні звуки.

Читайте також