Оприлюднено фото військових, які були звільнені з російського полону 25 червня

Оприлюднено фото військових, які були звільнені з російського полону 25 червня

25 червня додому повернулися ще 90 українських захисників, які були у російському полоні. Серед них були воїни Нацгвардії, ВМС, армії, тероборонці та прикордонники. Фотографи Влада і Костянтин Ліберови опублікували фото, на яких видно, у якому стані повернулися вони.

Після зустрічі на кордоні, фотографи відвідали шпиталь, де військових оглянули лікарі перед їхньою подальшою реабілітацією.

«Як і минулий раз, ми не можемо та не будемо нічого коментувати. Ці фотографії говорять самі за себе. російський полон вбиває, і кожне повернення наших додому – величезне щастя з присмаком великого болю», – написали фотографи.

Нагадаємо, що 25 червня додому повернулися ще 90 українців, які були у російському полоні. Серед них були воїни Нацгвардії, ВМС, армії, тероборонці та прикордонники. Також повернулися оборонці Маріуполя та Чорнобиля. Ці воїни перебували на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках.

Згодом представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що 53-й обмін військовополоненими з РФ ще не завершено, найближчим часом повідомлять додаткову інформацію.

До слова, 28 червня до України вдалося повернути 10 цивільних осіб, які були у російському полоні. Серед них був заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, який був захоплений у Криму ще у 2021 році - Наріман Джелял.

Читайте також: