Опубліковано довгоочікуваний трейлер нової GTA 6: деталі та дата виходу (відео)

Компанія Rockstar опублікувала трейлер нової Grand Theft Auto VI, наступної частини популярної пригодницької відеогри. Перегляд трейлера на YouTube перевищив 65 млн за перші кілька годин.

У трейлері показана головна героїня Люсія, яка, здається, вчиняє злочини на пляжах, магістралях та в клубах разом зі своїм партнером, як у фільмі "Бонні та Клайд".

За локаціями, зображеними в трейлері, події розгортатимуться у місті Vice City, вигаданому аналогу Маямі.

На кінець трейлеру повідомляється, що реліз GTA 6 заплановано на 2025 рік.

За словами CNN, спочатку трейлер мав бути випущений 5 грудня. Однак у повідомленні від Rockstar Games зазначено: "Наш трейлер просочився в мережу, тому, будь ласка, дивіться оригінал на YouTube".

Перші розмови про GTA 6 серед фанатів розпочалися ще після виходу GTA 5 в 2013 році.

Але інформація про початок розробки гри з'явилася лише в 2020 році, коли Rockstar Games почав покращувати умови праці в своїх студіях, а офіційно підтвердили, що GTA 6 знаходиться в активній розробці, минулого року.

Rockstar Games, що належить Take-Two Interactive, бореться з проблемою витоку даних. У 2022 році хакери оприлюднили багато роликів із геймплеєм нової GTA 6. Rockstar звинуватила їх у "вторгненні в мережу" і заявила, що показатиме нову гру, коли вона буде готова.

Grand Theft Auto - серія пригодницьких відеоігор від компанії Rockstar. Вона вважається однією з найуспішніших франшиз в історії геймінгу.

GTA пропонує гравцеві роль злочинця в великому місті, який на початку має низький статус у кримінальному світі, а з часом розвивається до вершин організованої злочинності. Гри цієї серії є справжніми хітами продажів. Остання частина серії, GTA 5, була випущена в 2013 році.