Ощадбанк показав, як через Дію перевірити участь товару у Національному кешбеку

Дія - перевірка участі товару в Національному кешбеку
Дія - перевірка участі товару в Національному кешбеку

Ощадбанк допомагає знайти товари в програмі "Національний кешбек"

Ощадбанк надає українцям можливість перевірити, чи є потрібні товари в програмі "Національний кешбек". Про це повідомив голова правління банку Сергій Наумов у своєму Телеграм-каналі.

Тепер у додатку "Дія" можна сканувати штрих-коди товарів, щоб перевірити, чи беруть вони участь в програмі "Національний кешбек". Це дозволяє не тільки відстежити нарахування кешбеку за покупки, але й дізнатися про наявність товару в програмі.

"Сканування товарів для визначення того, чи беруть вони участь у програмі "Національний кешбек" - працює!" - зазначив Наумов.

При цьому він наголосив, що для перевірки можливості отримати 10% кешбеку за певні товари вітчизняного виробництва потрібно перейти в додаток "Дія", обрати "Сервіси" та "Національний кешбек". Значок сканера штрих-кодів знаходиться у нижньому правому кутку.

Відзначається, що кешбек нараховується при покупці товарів лише в певних торгових мережах. Для перевірки, чи відноситься певний магазин до них, слід перейти за посиланням: [посилання видалено]

Інструкцію з приєднання до програми "Національний кешбек" через Ощадбанк можна знайти за посиланням: [посилання видалено]

Раніше Приватбанк надав поради щодо отримання додаткового кешбеку.

Читайте також