Отримав переломи і травми: «слуга» Копитін потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса (фото)

Аварія на трасі Київ-Одеса: постраждав політик Копитін
Аварія на трасі Київ-Одеса: постраждав політик Копитін

Народний депутат від "Слуги народу" потрапив у ДТП

Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Копитін потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса. В результаті аварії він отримав серйозні травми і був госпіталізований. Про це повідомили джерела у правоохоронних органах. Інцидент стався в місті Біла Церква на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса в напрямку Києва. Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado наїхав на бетонну перешкоду.

Народний депутат отримав закриті травми грудної клітини, живота та кісток передпліччя правої верхньої кінцівки. Водій також отримав серйозні травми: черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом хребта поперекового відділу. І депутат, і водій були доставлені до Білоцерківської міської лікарні №2 для надання медичної допомоги.

Смертельна аварія з участю іншого народного депутата

Нагадаємо, що народний депутат з Житомирської області також потрапив у ДТП, в результаті якого загинула 18-річна дівчина. Смертельна аварія сталася, коли політик рухався у напрямку міста Чоп у лівій смузі траси. За фото, видно, що дівчина намагалась перетнути проїжджу частину у місці, де рух автомобілів найшвидший.

Читайте також