Отримав три контузії та поранення, але повернувся на фронт. Згадаймо Віталія Вірсту

Вшановуємо пам'ять Віталія Вірсти

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Віталія Вірсту.

З юних років Віталій Вірста був військовою людиною. У 2016 році вступив до лав Збройних Сил України та служив у 10-й гірсько-штурмовій бригаді. Чоловік був активним учасником боїв на східному кордоні України. Улітку 2021 року Віталій був поранений та комісували його.

Але після початку повномасштабного російського вторгнення він повернувся до лав ЗСУ. Разом з побратимами Віталій стримував ворога на Харківському напрямку та брав участь у запеклих боях під Бахмутом.

Віталій народився у 1970 році і був вихований у багатодітній сім'ї на Буковині. Він завжди боровся за правду і справедливість, а також захоплювався музикою і спортом.

Музика була найбільшим захопленням Віталія. Вона підтримувала його бойовий дух, тому побратими називали його "Маестро". Також він служив у оркестрі "Едельвейс" і разом з ними виконав державний гімн на найвищій горі України - Говерлі.

Віталій загинув 9 квітня 2023 року поблизу селища Борова Ізюмського району Харківської області.

Спогади про Віталія та його мудрі поради будуть тривати вічно.

«Цінуй час, тому що ти його ніколи не повернеш… Цінуй мить, яку ти зараз проживаєш, тому що вона неповторна… Цінуй слово, яке ти говориш, бо воно має велику силу…».

Ми вшановуємо пам'ять героя та всіх українців, які віддали життя за свободу і незалежність нашої країни.