Партизани зафіксували в Криму техніку РФ для перекидання на фронт

Партизани знайшли військову техніку російських загарбників

Партизани виявили військову техніку російських загарбників для подальшого її перекидання на фронт. Про це повідомляє Telegram-канал кримського руху спротиву "Атеш".

Техніку виявили у селищі міського типу Азовське у Джанкойському районі окупованого Криму. Партизани також знайшли місце для систематичного скупчення різної техніки для того ж перекидання за допомогою залізниці.

Знаючи, де ворог збирає техніку для транспортування, можна дуже добре допомогти окупантам не доїхати до місця призначення. Далі більше

Російська авіація завдала удару по позиціях власних військ

Раніше повідомлялося, що російська авіація завдала удару по позиціях власних збройних сил у районі Авдіївки Донецької області під час боїв за місто.

Широкомасштабна збройна агресія Російської Федерації

Нагадаємо, триває 725-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 56 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 3 ракетних та 33 авіаційних удари, здійснив 64 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також об'єкти інфраструктури.