Патрульні показали, як допомагали медикам, які потрапили під обстріл в Херсоні

Патрульні допомагають медикам в Херсоні
Патрульні допомагають медикам в Херсоні

У Херсоні 27 серпня патрульні допомогли медикам, які постраждали під час атаки дрону. Про це повідомила Патрульна поліція Херсонської області. 

За повідомленням патрульних, учора близько 19-ї години надійшла інформація про те, що ворожий дрон кинув вибуховий пристрій на людей біля магазину.

«Поліцейські негайно прибули на місце події та виявили поранених громадян, яким надавали допомогу медики. У цей час ворожий дрон знову кинув вибуховий пристрій та пошкодив автомобіль швидкої допомоги», - розповіли поліцейські.

Інспектори допомогли фельдшерам доставити поранених до лікарні на службовому автомобілі.

Нагадаємо, 27 серпня в Дніпровському районі Херсона бригада швидкої допомоги, яка поспішала на виклик до пораненого, потрапила під ворожий обстріл. Внаслідок атаки травмувалися троє медичних працівників. 

Троє медпрацівників - жінка 59 років і чоловіки 46 і 64 років - отримали вибухову та закриту черепно-мозкову травму, а також контузію. Під час атаки російського дрону вони знаходилися у службовому автомобілі, який пошкоджений.

23 серпня російські військові здійснили ще одну терористичну акцію проти мирного населення Херсона. В Дніпровському районі міста безпілотник кинув вибуховий пристрій на цивільного чоловіка. 

Читайте також