Пенсії, субсидії, лікарняні: як ПФУ фінансує соціальні виплати у жовтні

ПФУ фінансує соціальні виплати у жовтні
ПФУ фінансує соціальні виплати у жовтні

Пенсійний фонд України повідомив про фінансування соціальних виплат станом на 22 жовтня. Про це заявила прес-служба ПФУ.

На пенсійне забезпечення громадян було направлено 56,4 мільярда гривень. З цієї суми 46,9 мільярда гривень перераховано через банківські установи, а 9,5 мільярда гривень доставлено через "Укрпошту".

На пенсійне забезпечення громадян направлено 56,4 мільярда гривень, з яких більшу частину - 46,9 мільярда гривень - перераховано через банківські установи, а 9,5 мільярда гривень доставлено одержувачам через "Укрпошту".

Також було профінансовано житлові субсидії та пільги на суму понад 1459,1 мільйона гривень. На страхові виплати було направлено 2299,9 мільйона гривень, включаючи оплату лікарняних листів на суму 1135,3 мільйона гривень.

У поточному місяці співробітники Пенсійного фонду надали 823 тисячі послуг громадянам, які звернулися до територіальних органів відомства.

За поточний місяць співробітники Пенсійного фонду надали 823 тисячі послуг громадянам, які звернулися до територіальних органів відомства.

Нагадаємо, деяким українцям змінили умови виходу на пенсію.

Додаткова інформація

Пенсії в Україні / Фото: Pexels

Читайте також