Пентагон зробив заяву про стан здоров'я Остіна

Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойда Остіна виписали з лікарні. Остін лікувався після ускладнень, які виникли після операції через рак простати. Заяву про стан здоров'я опублікував сайт Пентагону.

"Міністр продовжує одужання і, за порадою лікарів, деякий час буде відновлюватись та виконувати свої обов'язки віддалено, перш ніж повернеться до Пентагону. Він має повний доступ до необхідних захищених засобів зв'язку", - повідомило відомство.

Остін пройшов низку медичних тестів та обстежень, а також отримав нехірургічну допомогу, зокрема для усунення деяких тривалих болів у ногах, сказали лікарі.

"Його виписали додому з плановим курсом фізичної терапії та регулярним наглядом. Очікується, що міністр повністю одужає", - повідомили.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Рак передміхурової залози вилікували на ранній стадії

Пентагон повідомив, що рак передміхурової залози в Остіна вилікували на ранній стадії, і прогнози щодо видужання - чудові. Подальшого лікування раку не передбачається, окрім регулярного спостереження.

"Я вдячний за чудову допомогу, яку я отримав у Національному військово-медичному центрі Волтера Ріда, і хочу подякувати видатним лікарям і медперсоналу за їхній професіоналізм і чудову підтримку", - сказав Остін.

"Я дуже хочу повністю одужати та якомога швидше повернутися до Пентагону", - заявив американський міністр.

Лікування Ллойда Остіна

Минулого тижня стало відомо, що Ллойда Остіна госпіталізували 1 січня з інфекцією сечовивідних шляхів після грудневої хірургічної процедури для лікування раку передміхурової залози. За словами медиків, рак виявили на ранній стадії, і прогноз лікування є чудовим.

Глава Пентагону лікувався у Національному військово-медичному центрі Волтера Ріда в Бетесді.

Ллойд Остін - американський воєначальник, генерал армії США, міністр оборони США з 21 січня 2021 року. У 2016 році він залишив військову службу. До того з 2013 року обіймав посаду командувача Центрального Командування Збройних сил США.