Перебої з електропостачанням: у Вінниці зупинилися всі водопровідні станції

Вінницькі водопровідні станції без електропостачання
Вінницькі водопровідні станції без електропостачання

У зв'язку з ракетною атакою російських військ 26 серпня, у Вінниці виникли проблеми з електропостачанням, через що всі водопровідні станції міста були зупинені. Про це повідомило підприємство "Вінницяоблводоканал".

У повідомленні вказано, що через аварійні перебої з електропостачанням знову відбулася зупинка водопровідних станцій міста, в тому числі центральної станції Вінниці.

Зазначається, що робітники компанії намагаються відновити живлення, але наразі у всьому місті може бути відсутність води або понижений тиск. Бригади також виїхали в місто, щоб спустити повітря та відкрити запірну арматуру.

Сьогодні, 26 серпня, російські війська завдали одного з наймасовіших ударів по Україні, атакувавши критичну інфраструктуру за допомогою сотні ракет різних типів та десятків камікадзе-дронів.

Також повідомлялося, що через проблеми з електрикою система водопостачання правого берега Києва буде працювати на пониженому тиску, а електротранспорт в столиці також затримується через відсутність напруги. Управління міської державної адміністрації заявило, що тролейбуси і трамваї з найбільшими пасажиропотоком будуть замінені автобусами.

КМДА попередила, що можуть бути тимчасові збої в роботі світлофорів, які ще не обладнані новітніми шафами резервного живлення.

Читайте також