Перший масований ракетний удар Росії за весну – головне за ніч

Україну знову обстріляла Росія, наносячи масований ракетний удар після місячної перерви. Внаслідок обстрілу Києва було зафіксовано поранених та руйнування. Також була зафіксована аварія танкера з хімічними речовинами біля Японії, внаслідок чого загинуло 8 осіб. Полтаву також обстріляли, що призвело до вибухів. Україна отримала фінансову допомогу від Канади та Голландії.

Наслідки масованого удару «Кинджалами»: У Києві вибухи, руйнування та поранені

Після обстрілу Києва, станом на 06:23 було виявлено десять постраждалих, з яких двох госпіталізували. Шестеро людей постраждали в Шевченківському районі, а ще четверо - в Святошинському районі. Дитячий садок, житловий будинок та підприємство також постраждали внаслідок обстрілу.

У ніч проти 21 березня знову було оголошено повітряну тривогу через масований ракетний атаку Росії. Повітряні сили України повідомили, що близько десяти бомбардувальників здійснили ракетний удар.

У Харкові вдруге за добу лунали вибухи

У Харкові, вдруге за добу, ворог влаштував обстріл. Під час повітряної тривоги вночі пролунав вибух. Раніше під час масштабної повітряної тривоги також був зафіксований вибух. Внаслідок російського удару є поранені, причому їх кількість наразі встановлюють.

Поблизу Японії сталася аварія танкера з хімікатами: наразі 8 загиблих

Неподалік від Японії танкер, що перевозив хімічні речовини, перекинувся через шторм. За попередніми даними, загинуло щонайменше 8 осіб, одну людину врятували, а ще двох ще шукають.

Україна отримала $1,5 млрд від Канади

Канада надала Україні допомогу в розмірі 1,5 млрд доларів США. Ці кошти будуть використані для фінансування соціальних програм допомоги українцям. Загальна сума фінансової підтримки від Канади становить майже 5 млрд доларів.

Нідерланди виділяють понад €150 мільйонів на боєприпаси для F-16 для України

Нідерланди виділяють понад 150 млн євро на закупівлю боєприпасів для винищувачів F-16 України. Ці боєприпаси будуть закуповуватися безпосередньо у промисловості.