Під час обстрілу Чернігова загинула поліцейська: уламок ракети влучив у дах авто (відео)

Біля Чернігова прогримів ракетний обстріл, в результаті чого загинуло 11 людей, включаючи лейтенанта поліції. З постраждалими працюють рятувальники, але троє людей все ще зниклі безвісти. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко.

Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних ударів по місту. 11 загиблих, 22 травмованих станом на зараз. Маємо заяви про щонайменше трьох безвісти зниклих. Під завалами – ще люди. Триває пошуково-рятувальна операція. З постраждалими працюють психологи. На відео – момент порятунку одного із потерпілих.

За словами Клименка, серед загиблих є 25-річна лейтенант поліції, яка жила в сусідньому будинку та перебувала на лікарняному.

Деталі про загиблу поліцейську

Загиблу інспектора відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління звали Аліна Миколаєць. Вона служила в поліції з 2023 року.

Згідно з інформацією від керівника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Івана Іщенка, лейтенантка отримала поранення у голову.

Вона взяла лікарняний з вчорашнього дня і знаходилась в автомобілі разом з чоловіком, коли ракета влучила в автомобіль і поранила її в голову.

Сьогодні ранком російські сили вдалося завдати ракетних ударів по Чернігову, є загиблі та поранені. Про це заявив очільник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус. У місті вже створено оперативний штаб для надання допомоги.

Також є відеозапис моменту влучення ракети.