Під ковдрою до Німеччини: прикордонники викрили зухвалого втікача (відео)

Прикордонники під ковдрою, зухвалий втікач
Прикордонники під ковдрою, зухвалий втікач

Львівські прикордонники виявили 34-річного чоловіка з Житомирщини, який намагався незаконно перетнути кордон України, приховавшись у спальному відсіку вантажівки "Мерседес". Про це повідомила ДПСУ.

Водій вантажівки, за свої послуги, після перетину кордону, сподівався отримати три тисячі доларів США. Під час прибуття в пункт пропуску, він повідомив, що їде сам, і прикордонники зробили відповідну відмітку в контрольному талоні. Під час огляду авто, прикордонники помітили "зайця", який прикрившись ковдрою ховався у спальному відсіку.

Цей чоловік намагався проникнути до Німеччини, оскільки не мав законного дозволу на виїзд за кордон. Стосовно нього складено матеріали про адміністративне правопорушення. Щодо водія вантажівки, працівники львівського прикордонного загону повідомили про виявлення ознак кримінального правопорушення і переказали цю інформацію відповідним органам влади, відповідальним за ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Нагадаємо, що починаючи з 17 липня 2024 року, чоловікам віком від 18 до 60 років не дозволять виїзжати з України без військового квитка.

До слова, на пункті пропуску на кордоні з Румунією жінка з Харкова виявила неймовірну винахідливість, намагаючись перевезти свого нареченого через кордон у найнесподіванішому місці - за спинками задніх сидінь свого "Мерседеса".

Читайте також