Під нічну атаку потрапила залізниця на Харківщині: є поранені, затримуються потяги

Залізниця на Харківщині під атакою
Залізниця на Харківщині під атакою

Загарбники з Росії здійснили напад на залізницю в Харківській області. Четверо залізничників були поранені. Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"Знову ніч з ворожими атаками на залізницю Харківщини. Четверо наших людей отримали поранення (на щастя, незначні), будівлі та рухомий склад постраждали", - йдеться у повідомленні.

Також внаслідок нападу пошкоджена контактна мережа на виїзді з Харкова, поїзди сполученням Київ-Харків 63 та 719 очікували на усунення наслідків. Уночі рух потягів було відновлено, вони прямують до Києва. Проте поїзд Інтерсіті до Краматорська затримується.

Компанія залізниці завірила, що збирає всю інформацію щодо пересадок пасажирів і забезпечить доставку кожного, включаючи тих, хто має пересадку на міжнародний рейс до Хелма.

Деяких пасажирів будуть чекати їхні поїзди, а інших, для швидкості та зручності, доставлять мікроавтобусами.

Нагадаємо, що вночі 20 липня противник першим завдав удару трьома балістичними ракетами наземного базування "Іскандер-М" (запущеними з Воронезької області РФ), однією крилатою ракетою "Іскандер-К", 16-ма ударними безпілотними літальними апаратами типу Shahed (із Курської області РФ) і застосував один безпілотний літальний апарат невстановленого типу. Були атаковані Харківщина, Полтавщина, Сумщина, Чернігівщина та Київщина.

Зокрема, противник наніс удар по об'єкту енергетичної інфраструктури на Чернігівщині.

Крім того, окупанти напали на об'єкт енергетичної інфраструктури в Конотопському районі Сумської області.

Також ворожі загарбники атакували два райони Полтавської області, є втрати в Полтавському районі.

Вночі 20 липня було також зафіксовано атаку на Київ з використанням безпілотників. В Солом'янському районі столиці було зафіксовано падіння уламків.

Читайте також