Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг готувати інші замахи – поліція

Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг готувати інші замахи
Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг готувати інші замахи

У Львові затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, який, за даними правоохоронців, планував ще кілька вбивств і шукав інформацію про інших депутатів. У його телефоні виявили інформацію щодо інших політиків.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко стверджує, що наступним вбивцею міг стати нардеп Макс Бужанський. МВС вже показали пошукову табличку підозрюваного. Розслідування також розглядає причетність російських спецслужб до цього злочину.

Підозрюваного 18-річного хлопця затримали у Дніпрі, і зараз на нього покладена відповідальність за вбивство Фаріон. За даними МВС, злочин скоїли з переробленого пістолета, але поки невідомо, звідки він взяв набої.

Попередні дані свідчать, що вбивство було здійснено нападником зі відстані не більше 2-х метрів. Крім того, з'ясувалося, що підозрюваний активно спілкувався з власником телеграм-спільноти, який просував конспірологічні теорії та неонацистські ідеї.

Тепер розслідування триває, і слідство з'ясовує зв'язки вбивці зі спецслужбами Росії. Ірину Фаріон поховають, а її смерть залишиться важливою подією для всієї країни.

Читайте також