Підполковник ЗСУ розповів, що потрібно Україні для перемоги

Збройні сили України активно б'ються з окупантами на різних ділянках фронту. Протягом минулої доби відбулося 79 бойових зіткнень. Російські війська посилюють артилерійські удари на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках, намагаючись там просунутися. Але ми маємо бути єдині і стати справжньою українською нацією. Це єдиний шлях до поразки російської армії і відродження України. У разі перемоги на війні ми чекаємо важку битву на трудовому фронті, де ми повинні будемо зберегти нашу країну.

Нагадуємо, командувач Збройних сил України раніше пояснив, що для значної зміни перебігу війни нам потрібна повна мобілізація людських ресурсів. Ми повинні докласти всіх зусиль, щоб вибити ворога з нашої землі. Також міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що за допомогою винищувачів F-16 ми можемо повернути контроль над повітряним простором, але є деякі умови, які потрібно виконати.

У нас триває 704-й день повномасштабної війни Росії проти України. Ми звертаємося до всіх громадян України підтримати наших захисників і допомогти їм у цій важливій боротьбі.