Підсумкова конференція Зеленського, відставка заступника глави Нацполіції. Головне за 19 грудня

У Володимира Зеленського відбулася підсумкова пресконференція, на якій він поділився результатами минулого року. Президент відповів на питання щодо мобілізації, виборів, розпуску парламенту, а також про безпеку України та мир.

Після розслідування журналістів, заступник глави Національної поліції Дмитро Тишлек надав рапорт про звільнення. Він був звинувачений у тому, що отримував зарплату під час свого відсторонення від посади.

Міністерство Оборони вперше оголосило тендер на закупівлю позашляховиків для Збройних сил України. Усього буде придбано 1016 автівок, які повинні бути повнопривідними з вантажністю не менше 800 кг та кліренсом не менше 180 мм.

Укргазвидобування запустило дві свердловини, які виробляють понад 200 тис. кубометрів газу на добу. Перша свердловина була ввідведена в експлуатацію ще в 1975 році, але через технічні ускладнення стала бездіяльною. Друга свердловина була відкрита завдяки успішному місцю для буріння та гідророзриву пласта.

Партія "Слуга народу" виключила зі своєї фракції в Київській обласній раді депутатів, які були поплічниками нардепа Олександра Дубінського. Вони провели засідання та затвердили нове положення про фракцію без дозволу партії.