Північнокорейська ракета, якою окупанти атакували Україну, розвалилась у повітрі – ЗМІ

Ракета атакує Україну, розірвалась повітря
Ракета атакує Україну, розірвалась повітря

За даними видання Defense Express, російські загарбники атакували Україну північнокорейськими балістичними ракетами типу KN-23. Проте одна зі свинцевих куль виявилась неспроможною нанести удар і розсипалась в повітрі над Броварами.

У ході інциденту, що стався вночі, ворог використав балістичні ракети KN-23 під час атаки на Київ.

Це вже не перший раз, коли північнокорейські ракети розсипаються в повітрі під час атаки. Вперше це було помічено 31 липня, коли ракета впала в ліс поблизу Білої Церкви. Цього разу одна з ракет KN-23 впала на околиці Броварів, число цього інциденту заздалегідь не було сплановане. Ракета впала в лісі біля траси, що знаходиться за 20 кілометрів від центру Києва.

Видання Defense Express отримало фото уламків ракети з характерним маркуванням KN-23, що підтверджує, що саме вона була використана в атаках.

Нагадаємо, що у ніч на 6 серпня ворог атакував Київську область ракетами та "Шахедами", але сили протиповітряної оборони успішно протидіяли цій атакі.

Також варто зазначити, що 31 липня російські загарбники намагалися ударити по Київській області північнокорейською балістичною ракетою KN-23, але не змогли досягти своєї цілі.

Читайте також