Поблизу Одеси вибухнув автомобіль Української добровольчої армії

У селі Гвардійське в Одеському районі вибухнув автомобіль УДА

У селі Гвардійське в Одеському районі вибухнув автомобіль Української добровольчої армії (УДА), у якому перебували двоє людей. Таку інформацію надали Поліція Одеської області та Українська добровольча армія.

Як повідомила поліція, жінка та чоловік отримали травми внаслідок вибуху автівки. Їх доставили до лікарні з численними травмами.

Згідно з розслідуванням, дана справа внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань як замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Представники Української добровольчої армії назвали підірвання їхнього автомобіля терористичним актом. Вони додали, що вибух стався біля одного з військових об'єктів.

В автомобілі перебували Альберт та Наталя Кручиніни, які зараз перебувають на лікуванні.

«Командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки», - йдеться в повідомленні.

Згадаємо, що 13 лютого у Чернігові вибухнув автомобіль з двома людьми всередині.

Раніше було повідомлено про вибух автомобіля з двома людьми у Дніпрі. За попередніми даними, відбувся вибух невідомого предмету, в результаті якого травмовано 34-річного водія.

Крім того, в тимчасово окупованому Бердянську підірвали автомобіль місцевої колаборантки.